Esiintyjät perjan­taina 11.8.

 

jvg-kuutio.jpg

JVG

JVG on helsinkiläinen räp-duo, jonka muodostaa kaksikko Jare Brand ja Ville Galle. JVG tuli tutuksi suomalaisille vuonna 2011 Häissä-kappaleen myötä.

JVG konsertoi toukokuussa 2016 Hartwall Areenalla kahtena peräkkäisenä päivänä. Samana vuonna julkaistiin hitit Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu ja Revolveri, jotka kaikki lukeutuvat vuoden striimatuimpien kappaleiden joukkoon.

JVG:n kaikki albumit ovat myyneet platinaa ja yhtye on palkittu lukuisilla Emma-pysteillä, viimeksi helmikuussa 2017. Alkuvuodesta 2017 ilmestyi JVG:n viimeisin hitti, Sitä säät, mitä tilaat. JVG esiintyy ensimmäistä kertaa Sampea ja Samppanjaa -festareilla ja on perjantain 11.8. pääesiintyjä.

Kotisivu · Facebook · Instagram

FINNHITTIEN KUNINKAAT

Kesällä 2016 Suomen festivaalit hurmasi Finnhittien Kuninkaat, joiden takaa paljastuu kova kolmikko: Danny, Frederik ja Tapani Kansa.

Kukapa nyt ei muistaisi Dannyn hittejä Tuuliviiri, Kauan, Salattu suru, Vähän ennen kyyneleitä, Aaveratsastajat, Hän on lady, Seitsemän kertaa seitsemän, Kuusamo tai Tapani Kansan suosikkeja R.A.K.A.S, Kalajoen hiekat, Veikko Nieminen, Äidin pikkupoika. Frederikin kestosuosikkeja ovat mm. Oon kolmekymppinen, Harva meistä on rautaa, Linda, Linda ja Tsingis Khan

Finnhittien Kuninkaat ovat ensimmäistä kertaa Sampea ja Samppanjaa -festareilla ja elokuussa saadaan aikamoiset bileet aikaan. Finnhittien Kuninkaat esiintyvät festarien ensimmäisenä artistina, perjantai-iltana 11.8.2017.

finn-kuutio.jpg
supersonic.jpg

SUPERSONIC

Supersonic on vuosien kokemuksella bilekansaa viihdyttävä monipuolinen coverbändi. Supersonic tarjoaa takuuvarmat bileet Suomen joka kolkassa suomirockilla sekä ulkomaisilla rock-, pop- ja discoklassikoilla, tämän päivän uusia hittejä unohtamatta. Bändin vahvuuksia ovat raudankova ammattitaito, savolainen kiero huumori sekä taidokasta naiskauneutta tarjoileva solisti.

City-lehti jakoi bändille tunnustusta vuonna 2010 nimeämällä Supersonicin Kaupungin parhaaksi coverbändiksi. Kuopiolainen bilebändi on esiintynyt ahkerasti ympäri Suomen muun muassa yökerhoissa, ravintoloissa, yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Supersonic esiintyy Sampea ja Samppanjaa -festareilla perjantaina 11.8.2017 heti Finnhittien Kuninkaiden jälkeen.

Kotisivu · Facebook · Instagram

Esiintyjät lauantaina 12.8.

 

popeda-kuutio.jpg

POPEDA

Suomalaisen rockin ehdoton legendabändi on tamperelainen Popeda. Marraskuussa 1977 perustettu bändi on ollut huippusuosiossa kauan ja nykypäivänä tahti eikun paranee. Bändi löi isosti läpi vuonna 1983, jolloin ilmestyi Kaasua… -albumi. Yhtyeen suosio on noussut koko ajan, useampi sukupolvi diggailee Popedaa. 

Popedan kuuluisimmista hiteistä mainittakoon: Kuuma kesä, Matkalla Alabamaan, Sukset, Kaasua komisario Peppone, Kersantti Karoliina, Tahdotko mut tosiaan, Punaista ja makeaa, Repe ja Lissu sekä Elän itselleni. Marraskuussa 2016 ilmestyi uutta Popeda-materiaalia Onko saunan takana tilaa? -singlen merkeissä ja helmikuussa näki päivänvalon Lihaa ja perunaa -single. Maaliskuussa 2017 ilmestyi bändin 20. pitkäsoitto Haista…Popeda.

Popeda esiintyy Sampea ja Samppanjaa -festareilla lauantaina 12.8. ollen illan pääesiintyjä.

Kotisivu · Facebook

SUVI TERÄSNISKA

Suvi Teräsniskaa pidetään yhtenä Suomen suosituimmista naislaulajista. Eikä ihme, sillä hittejä on kertynyt tasaisin väliajoin siitä lähtien kun esikoisalbumi Särkyneiden sydänten tie ilmestyi kesäkuussa 2008. Kukapa ei olisi kuullut hittejä Hento kuiskaus, Kylmät enkelit, Sanoja vaan, Jos menet pois, Elämännälkä, Elävänä haudattu tai Pahalta piilossa, unohtamatta jouluhittiä Hei mummo.

Suvin ura sai lähtölaukauksen Yö-yhtyeen kautta kesällä 2006. Suvilta on ilmestynyt kaikkiaan kuusi studioalbumia joista jokainen on myynyt heittämällä platinaa. Lisäksi häneltä on ilmestynyt kaksi joululevyä sekä kokoelmalevy. Suvin suosio alkoi konkreettisesti näkyä syksyllä 2010 jolloin keikkapaikat alkoivat täyttyä ääriä myöten joka puolella Suomea. 

Suvi Teräsniska esiintyy Sampea ja Samppanjaa -festareilla lauantaina 12.8. ensimmäisenä.

Kotisivu · Facebook · Instagram

suvi-kuutio.jpg
jay-kuutio.jpg

JAY LEWIS GANG

Jay Lewis Gang on täällä! Yö-yhtyeestä tutut Lewis ja Daffy Terävä perustivat joulukuussa 2016 uuden bändin, jonka muutkin jäsenet ovat entisiä Yön ja Popedan muusikoita.

"Jäätyämme Daffyn kanssa yllättäen ilman duunia pitkäaikaisen Yö-pestin jälkeen syntyi päätös oman bändin perustamisesta pian. Into soittamiseen oli kova, ja kun lähipiiristä löytyi luottomiehiä bändiin ja pöytälaatikosta jo valmis biisi, pääsimme liikkeelle yllättävän nopeasti. Fiilis on tällä hetkellä erittäin hyvä", kommentoi Jay Lewis tunnelmiaan uuden edessä.

Suomenkielistä rokkia soittavan Jay Lewis Gang -yhtyeen ensimmäisenä singlenä julkaistiin Lewiksen sanoittama ja säveltämä kappale Liekki. Toinen single julkaistiin helmikuussa 2017 - Taivas sen tietää edustaa yhtyeen herkempää ja melodisempaa puolta. Keikkasetissä on Jukin laulamia Yön biisejä, Frogleyn ja Jayn yhdessä laulama Katujen kuningatar sekä JLG:n uutta materiaalia. Yhtye soittaa lauantaina 12.8.2017 toisena ennen Popedaa.

Kotisivu · Facebook · Instagram

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.