Esiintyjät perjan­taina 10.8.

artistiesittely kaija.jpg

KAIJA KOO

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Kaiken kaikkiaan hänen albumeitaan on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Laulaja on voittanut vuoden naissolistin Emma-palkinnon useammin kuin kukaan muu, yhteensä kolme kertaa vuosina 1993, 1997 ja 2014.

Kaija yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen keikkayleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat fanittaneet laulajaa uran alusta asti.

Artistin "Tuulten Viemää" on Suomen kautta aikojen kuudenneksi myydyin albumi. Kaija Koo on myös ainut naisartisti myydyimpien albumien listakärjessä. 

Kotisivu · Facebook 

Artistiesittely steven.jpg

STEVE 'N' SEAGULLS

Miljoonayleisön Youtubessa kerännyt bluegrass-yhtye Steve'n'Seagulls on tuttu sekä kotimaan keikkalavoilta että Euroopan suurista kesätapahtumista. 

Viisihenkinen orkesteri tekee tunnetuista rock- ja metallikappaleista omia hillbilly-tyyppisiä versioitaan. Yhtye on julkaissut kaksi albumia: Farm Machine (2015) ja Brothers in Farms (2016).

Yhtye nousi listaykköseksi Billboardin Bluegrass-listalla Yhdysvalloissa 21. syyskuuta 2016. Listaykköseksi nousseella levyllä Brothers in Farms on versiot muun muassa Iron Maidenin kappaleesta ”Aces High”, Guns 'n' Rosesin kappaleesta ”November Rain” ja Metallican kappaleesta ”Sad but True”.


Kotisivu · Facebook 

supersonic artistiesittely.jpg

SUPERSONIC

Supersonic on vuosien kokemuksella bilekansaa viihdyttävä monipuolinen coverbändi. Supersonic tarjoaa takuuvarmat bileet Suomen joka kolkassa suomirockin sekä ulkomaisten rock-, pop- ja discoklassikoiden tahdissa, tämän päivän uusia hittejä unohtamatta. Bändin vahvuuksia ovat raudankova ammattitaito, savolainen kiero huumori sekä taidokasta naiskauneutta tarjoileva solisti.

Kuopiolainen bilebändi on esiintynyt ahkerasti ympäri Suomen muun muassa yökerhoissa, ravintoloissa, yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Bändin ohjelmistossa kuullaan covereita laidasta laitaan: Haloo Helsinkiä, Kaija Koota, Chisua, Bon Jovia, AC/DC:tä, PMMP:tä, Jenni Vartiaista, Maija Vilkkumaata, Donna Summeria, Pinkkiä, Kings of Leonia...

Kotisivu · Facebook 

 

 

Esiintyjät lauantaina 11.8.

artistiesittely 4 ruusua.jpg

NELJÄ RUUSUA

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa. Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä.

Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Kotisivu · Facebook

 

artistiesittely irina.jpg

IRINA

Kotimaisen pop-rockin kiintotähti Irina on ehtinyt julkaista jo viisi albumia. Hänet tunnetaan lukuisista radiohiteistä, kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään, Kuurupiiloa sekä Koko kuva.

Irina on palkittu useilla Emma-patsailla ja hän myös hurmasi yleisön Tähdet, tähdet sekä Vain elämää -sarjoissa.

Kotisivu · Facebook 

 

artistiesittely laura.jpg

LAURA VOUTILAINEN

Energinen shownainen on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Monipuolisen musiikkiuransa aikana Laura on julkaissut useita kulta- ja platina-albumeita ja hänet on palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa.

Laulaja on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Keväällä 2018 Laura tähdittää Mamma Mia! -musikaalia.

Kotisivu · Facebook