Sampea ja Samppanjaa esiintyjät vuodelle 2021 on:

Perjantaina

Perjantain festarit aloittaa DINGO! Tämän jälkeen lavalle astelee tämän hetken kuumin naisartisti, joka ei esittelyjä kummemmin kaipaile. Hän on nimittäin ERIKA VIKMAN! Illan kruunaa Tampereelta tulevat rokkikukot, jotka tunnetaan nimellä POPEDA!

Lauantaina

Lauantain festarit aloitetaan ANTTI KETOSEN tahdissa. Jonka jälkeen teitä tulee viihdyttämään Joensuun omat pojat, kun lavan ottaa haltuun NELJÄ RUUSUA! Illan päättää yksi iskelmätaivaan kirkkaimmista yhtyeistä, nimittäin TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI!

 

Sampea ja Samppanjaa tapahtuman alkutahdit lyötiin aikanaan Waltterin puistossa, jossa muuten tuolloin esiintyi mm. Osmos Cosmos ja juontajana toimi muuan Mika Aro. Tapahtuma on noista ajoista ottanut jättiharppauksen läpi Päiviönsaaren Itsenäisyydenpuistoon ja se on ollut suuri myös artistikattauksessa, joka on vuodesta toiseen maamme kärkikaartia. Tämäkään kerta ei ole poikkeus. Perjantaina heilutetaan huivia Dingon autiotalon tahtiin, istutaan Erika Vikmanin syntiseen pöytään ja nautitaan Popedan pitkästä kuumasta kesästä. Lauantaina Antti Ketonen ottaa festarikansan syliinsä, Neljä Ruusua soittaa viimeisen valssin ja lopuksi kaiken lumoaa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Mutta palataanpa vielä lopuksi siihen juontajaan, joka on tänä vuonna Aromikas eli 30-vuotta puhumalla itsensä elättänyt Mika “ratiomies” Aro.

”On hienoa olla nostattamassa festarikansan fiiliksiä näiden haastavien aikojen keskellä. Ihmisillä on varmasti palava halu päästä vastuullisesti irti ja siihen Itsenäisyydenpuisto tarjoaa viihtyisän ympäristön. Itselle persoonallisen nimen omaava Sampea ja Samppanjaa on Varkauden kesätapahtumien kirkkain timantti ja onpa siellä jotkut jopa löytäneet toisensa. ” Toteaa ratiomies Aro.