Sampea ja Samppanjaa esiintyjät kesällä 2022

Pe 22.7

Martti Servo ja Napander

Virve Rosti ja Menneisyyden Vangit

Klamydia

La 23.7

Sir Elwoodin hiljaiset värit

Vesterinen yhtyeineen

Gasellit

Oman kylän mies Mika Aro tavataan myös tänä kesänä Sampea ja Samppanjaa festivaaleilla juhlallisissa merkeissä. Tässäpä Mika terveisiä tulevan kesän tapahtumasta.

Juontaessani viime kesänä Sampea ja Samppanjaa festaria minulla pälkähti päässä ajatus. Kerroin ajatuksesta tapahtuman järjestäjälle ja siitähän se homma lähti vauhdilla etenemään.

Niin mikä ajatus? No elämästäni yli 30-vuotta on tullut eri tavoilla roikuttua mikrofonissa. Tuohon aikaan liittyy olennaisena osana radiohommat, mutta myös DJ-keikkaa tuli väännettyä huikealla 90-luvulla ja 2000-luvun alkupuolella tiuhaan tahtiin.

Kesän Sampea ja Samppanjaa festarilla on aika tehdä Deejiinä Aromikas comeback. Kaivan ysäri ja millenium ceedeet varaston pimeydestä päivän valoon. Aioin pitää tunnelmaa yllä huikeiden hittien siivittämänä festarin alussa, bändien välissä ja ennen ”valomerkkiä”.

Eikä siinä vielä kaikki!

Ihmisillähän on monenlaisia villityksiä kun he täyttävät 50 vuotta. Minulle tuo huikee numero tuli täyteen helmikuussa. Silloin juhlat jäi pitämättä ja villitykset kokematta. Päätin että minä en osta moottoripyörää, enkä istu kiikkustuoliin vaan minun viidenkympin villitys on Dj-keikka sammessa huikean yleisön villisti tampatessa tuttujen ysärihittien tahtiin.

Nyt muuvit haltuun ja kesällä nähdään!

(Kuvassa DJ Mika tykittää ysäriä Varkauden liikuntatalolla joskus 90-luvun puolenvälin tienoilla.)