Bierstuben herkut Sampea ja samppanjaa tapahtumassa!

Herkkusuille myös nautinnollisia hetkiä tarjolla, kun Pikku Belgia tuo vohvelit tapahtumaan!

BIERSTUBE

Bierstube on pieni oluttupa Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä. Bierstube, tuttavallisemmin Stube tarjoilee maukasta pubiruokaa omaleimaiseen tyyliinsä. Ravintolan ehdoton suosikkiannos on tuliset hotwingsit.
Viime vuosina Stube on lähtenyt myös liikkeelle toreille ja tapahtumiin. Silloin wingsien lisäksi tarjolla on street foodia Stuben tapaan kuten erilaisia hodareita, schnitzelburgereita eikä perinteisiä makkaraperunoita sovi myöskään unohtaa.

PIKKU BELGIA

Pikku Belgiassa saat Savossa valmistetut aidot belgialaiset vohvelit ja muut herkut! Pikku Belgia on täysin kotimaInen yritys, joka käyttää lähialueilta tulevia raaka-aineita. Idea vohveliautosta syntyi Savossa. Yrittäjä Heikki on asunut ulkomailla suurimman osan elämästään ja on nyt tuonut Kuopion torille palan kansainvälistä tunnelmaa. Pikku Belgian vohveliauto on myös tien päällä eri tapahtumissa. Palvelemme suomen lisäksi englanniksi, ruotsiksi ja puolan kielellä. Suomen oma vohvelitohtori toivottaa kaiki tervetulleiksi herkuttelemaan Pikku Belgiaan!